Catering

Kraakvers betekent ook echt kraakvers. Ik haal de ingredi├źnten (liefst op de fiets) bij lokale biologische leveranciers  en hiermee ga ik aan de slag. Als uitgangspunt neem ik wat er op dat moment verkrijgbaar is. En groenten spelen de hoofdrol! De mooiste opdrachten zijn waar ik de vrije hand krijg. Dit geeft mij de mogelijkheid om voor de meest verse en lokale producten te kiezen en hierbij nog creatiever  en  duurzamer te werken. Een vooraf vastgesteld menu is uiteraard ook mogelijk. Ik spreek graag de mogelijkheden met je door.
Heerlijk wordt het altijd!

Wat kan je van mij verwachten:
Op basis van jouw wensen (per mail, telefonisch of tijdens een kop koffie) ga ik een heerlijk menu bedenken en werk dit in een offerte uit. Eventuele dieetwensen geen probleem. 
Ge├»nspireerd door seizoen en beschikbaarheid ga ik met mijn creativiteit aan de slag. De inkopen doe ik zo kort mogelijk voordat ik de keuken in ga, zodat alles zo vers mogelijk is. De lunch, borrelhapjes of diner bereid ik altijd op de dag zelf. 

Locatie
Catering kan ik verzorgen bij jou thuis of op een locatie van jouw voorkeur. Afstemming met de locatie kan ik ook regelen. Zelf nog geen locatie op het oog? Ik denk graag mee en heb inmiddels een rijk scala aan opties waar een mooi feest, een gezellige borrel of een geslaagde lunch georganiseerd kan worden.