Over mij

Passie voor koken heb ik van huis uit meegekregen. Mijn oma was altijd in de keuken te vinden. Als jong meisje werkte ze als kok ‘in betrekking’ en heeft menig groot buffet gekookt, zelfs voor de koninklijke familie! Het gevoel voor presentatie en sfeer aanbrengen heb ik van mijn vader.  

Als er iets te vieren was dan stond ik in de keuken en maakte de lekkerste hapjes. Dit leidde op een gegeven moment tot uitdagende verzoeknummers: zoals hapjes voor een afscheidsborrel voor 50 personen, Italiaans buffet voor 15 personen en een volledig avondmenu in een Friese zeilboerderij voor 100 man. Met veel enthousiasme heb ik deze opdrachten aangenomen. Ondanks dat het veel tijd kostte had ik er veel plezier in en gaf het me veel energie. Vanaf 2008 ben ik dit vaker gaan doen naast mijn parttime baan. Ik merkte dat ik het ook heel leuk vond om mijn kennis over te brengen. Als try-out heb ik een groep vrienden uitgenodigd en zijn we, onder mijn leiding, gaan koken in een zorgboerderij. Dit was een groot succes.

Uiteindelijk ben ik gestart met Paula’s Catering & Kookworkshops. Inmiddels heb ik al meer dan 100 kookworkshops op veel uiteenlopende locaties gegeven.