Iets anders?

Kok mee op vakantie!
Al een aantal jaar ga ik als kok mee op sneeuwvakantie. In Nederland koop ik biologisch in en het resultaat is dat de groep elke dag geniet van een lekker voedzaam ontbijt met onder andere verse granola. Voor onderweg gaan er zelfgemaakte flapjacks mee en bij aankomst is er verse soep en homemade crackers met dips. De avondmaaltijd maak ik samen met de groep en is elke keer weer een aangename verrassing. 
Voor vakanties in binnen- en buitenland ben je bij mij dus ook aan het goede adres en kan je mij inhuren als kok op locatie. Dat kan voor alleen een avond of voor een volledig verzorgde vakantie op het gebied van eten.
Voor 2024 staat de volgende reis gepland: Zanskar Travel Winterreis 2024 – zanskar.nl

Teamboost!
Samen met Zanskar organiseer ik een inspirerende en impactrijke bedrijfsactiviteit: Met spel en koken samen werken aan ontspanning, teamgeest en vertrouwen. Een boost voor het gehele team. Download hier de brochure!

Appelplaattaart als brievenbuspakket! 
Dit voorjaar kwam het verzoek van de vereniging Hoogstamfruit Hemmen of ik een paar honderd appeltaartjes wilde bakken om per post te versturen. Na vele proefexemplaren en -zendingen zijn er in april 350 appeltaartjes verstuurd. De actie was een succes en de reacties waren lovend. Wil je ook een keer iemand op een originele manier verwennen of als bedrijf je collega’s verrassen… Laat het me weten en ik ga weer bakken!

Verkoop op de markt in kraam StreekWaar!  
Elke zaterdag bieden de producenten en cateraars van StreekWaar hun producten aan op de boerenmarkt in Wageningen op het Salverdaplein. Een paar keer per maand tref je mij hier ook aan. En wie weet heb ik dan ook weer appeltaart gebakken, of iets anders lekkers. Hou de agenda van www.streekwaar.nl in de gaten voor actuele activiteiten.