Samenwerkingen

StreekWaar
StreekWaar is een vereniging van duurzame boeren, voedselproducenten en cateraars in de Gelderse Vallei. Gezamenlijk garanderen wij eten en drinken geproduceerd in samenwerking met de natuur en goed voor mens en dier. Zo brengen we duurzaam en gezond eten dichtbij voor iedereen. Onderling wordt er ook intensief samengewerkt. Vanaf het begin ben ik actief betrokken als lid van StreekWaar. Voor mijn ingrediënten kijk ik dan ook als eerste wat er bij StreekWaar producenten te koop is, spring ik op de fiets om mijn inkopen daar te doen. Vaak sta ik ook als ‘live cooker’ in de StreekWaar kraam op de zaterdagmarkt in Wageningen.

verse paella met lokale ingrediënten

Lekker Lupine
Binnen mijn catering en kookworkshops werk ik veel met lupine bonen, een gezond en lokaal eiwit product met vele toepassingen. Op de community, waar ik ook deel vanuit maak, vind je meer informatie, lekkere recepten en achtergrondverhalen

Tuinderij Het Lichtveen
Voor het inkopen van mijn groenten en kruiden ga ik altijd eerst kijken wat er bij Het Lichtveen op het land staat. En dat is altijd weer een feest! Wat een mooie producten verbouwen Chris en Pauline op hun land in de Binnenlanden.

Vreemde Streken
Vreemde streken is een biologische eetwinkel. Ik werk samen met Vreemde Streken voor inkoop, het geven van kookworkshops en het deelgebruik van de keuken

Wolverlei geitenkaas
Clara van Wolverlei maakt, naar authentiek Frans recept, de allerlekkerste geitenkaasjes. Zij verkoopt deze aan horeca en op de markt. Elke zaterdag op de StreekWaar markt in Wageningen en elke zaterdag op de Biologische markt in de Jordaan: de Noordermarkt. Op deze markt zal jij mij ook geregeld vinden achter de kraam! Erg leuk om de kaas te verkopen aan enthousiaste klanten!

Jorisbrood               
Overheerlijk brood waar ik mijn menu’s mee aanvul of in gerechten verwerk. Ik koop het direct in Ede of bij de Gieterij in Wageningen.

                  
De Gieterij
Met lege potten en bussen fiets ik hierheen om mijn voorraad aan te vullen. Geen afval of plastic zakken en biologisch!

                  
Remeker
De lekkerste koeienkaas van Nederland, rijk van smaak. Zo voor op een boterham, maar ook heerlijk in mijn frittatataartjes of in de homemade havermoutcrackers. Naast kaas hebben ze ook een hele mooie ruimte, die ik geregeld huur voor kookworkshops.