Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
9 berichten.
paulamiddendorp@gmail.com paulamiddendorp@gmail.com schreef op juni 5, 2024 om 9:14 am
jkj;kj
Laura Huizing Laura Huizing uit Amsterdam schreef op juli 14, 2023 om 3:04 pm
Paula heeft voor ons een fantastische, lokale maaltijd bereid op het Wagenings Wijngoed. Vanaf de eerste ontmoeting verliep het contact met Paula prettig en ongedwongen. Ze denkt echt mee met haar klant/ gast en komt met out-of-the-box ideeën. Een ware gastvrouw en keukenprinses. Ik zou haar ieder diner toevertrouwen en beveel haar dan ook van harte aan! Paula, bedankt en graag tot een volgende keer!
Liedewey de Haas / Wereld Natuur Fonds Liedewey de Haas / Wereld Natuur Fonds uit Zeist schreef op juni 18, 2023 om 8:09 am
Paula heeft voor ons twee dagen een prachtige High Tea verzorgd op het kantoor van het WWF in Zeist. Ruim 200 mensen hebben mogen genieten van een geheel plantaardige High Tea die werkelijk op alle fronten heerlijk was. Smaakvol, gezond, creatief en echt een feestje voor de ogen en de smaakpapillen. We hebben enorm veel positieve reacties gehad van onze gasten. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!
Gerard Gerard uit Wageningen schreef op mei 15, 2023 om 9:10 am
Wat een passie, souplesse en liefde voor het vak! Paula liet mij genieten van zelfgemaakte taart van havermout met vers geoogste rabarber. Echt super lekker en een aanrader!
Anna Anna uit Arnhem schreef op oktober 16, 2022 om 8:12 am
Dank voor het verzorgen van de heerlijke, kleurrijke lunch.
Lynn Lynn schreef op augustus 5, 2022 om 1:20 pm
Ik kan Paula’s Catering aan iedereen aanraden. Ze heeft last minute het eten voor ons trouwfeest verzorgd. Paula dacht goed mee met het samenstellen van het menu en gaf verschillende opties. Waar ik erg over te spreken was is dat ze rekening houdt met dieetwensen en dit vervolgens in vrijwel alle maaltijden door heeft gezet. Hierdoor konden ook de mensen van wie hun voedselallergie niet bij ons bekend was mee-eten. Heel fijn, bedankt!
Marjolein Marjolein uit Wageningen schreef op mei 4, 2022 om 10:45 am
Met ons schoolteam hebben we een geweldige avond gehad. Alles was op en top verzorgd en we hebben heerlijk gegeten van elkaars gerechten. Recepten kregen we mee zodat we zelf thuis nog een keer aan de slag kunnen.
Carolien Carolien uit Wageningen schreef op januari 28, 2022 om 6:52 pm
Paula's catering is een echte aanrader: van het samenstellen van het menu tot het opdienen aan tafel, compleet met een toelichting over het betreffende gerecht waarbij het water je al in de mond loopt, voordat je ook nog maar één hap hebt gehad. Alles is gekocht, vervoerd (per fiets) en klaargemaakt met een minimale ecologische voetafdruk, want biologisch en lokaal. Verder gezond, smakelijk, gevarieerd, origineel, kleurrijk, creatief, en dan ook nog eens super gezellig met Paula in de keuken. Dus voor herhaling vatbaar!
Janneke Robers | de kunst van het vrouw-zijn Janneke Robers | de kunst van het vrouw-zijn uit Arnhem schreef op januari 27, 2022 om 3:29 pm
Paula verzorgt de lunches voor al mijn vrouwelijk leiderschap trainingen. En wat een genot is dat! Ik hoef nergens over na te denken. Haar eten is super gevarieerd, kleurrijk, voedzaam, biologisch en suikervrij. Ze is super creatief in het bedenken van oplossingen voor dieetwensen en verrast mijn deelnemers steeds met heerlijke lokale nieuwigheden. Een feest om te zien en te proeven. Aanrader dus!

3 reacties

  1. Na jarenlange samenwerking nog steeds super blij met Paula’s catering werk. Een heerlijke en creatieve maaltijd voor een gloednieuw PAX Alumni netwerk. Paula’s diner droeg zeer bij aan de geanimeerde en gezellige sfeer.

  2. Samen met Paula heb ik de catering voor ons symposium ‘Bossenmonitoring, nut en noodzaak van inventarisaties’ uitgewerkt. Het was heerlijk om met haar te werken. Er moest veel maatwerk geleverd worden, vooral ook omdat we tijdens de aansluitende borrel op passende wijze afscheid wilde nemen van een van onze directeuren. Gelukkig is het voor haar vanzelfsprekend om mooie, biologische streekproducten te leveren. De drankjes waren fantastisch en de hapjes overheerlijk en prachtig om te zien. De catering droeg zeker bij aan het succes van het symposium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *